Nieuws

7 mei 2016

DERDE GENERATIE SPRINTER WERKT BUITEN

 

NIEUWE MERCEDES SPRINTER ONDERWEG

Spyshots Mercedes-Benz Sprinter

Mercedes is aan het testen geslagen met een nieuwe generatie van zijn Sprinter. Het nieuwe front schemert al door het camouflagewerk heen.

Op het eerste gezicht gaat hier gewoon een huidige generatieSprinter met een afgeplakte neus rond, maar schijn bedriegt. Onderhuids heeft Mercedesnamelijk al techniek van de compleet nieuwe generatie gestopt. Overigens hoeven we niet te verwachten dat de nieuwe Sprinter een wereldschokkend nieuw uiterlijk krijgt.

Dat het hier meer om slechts een nieuw frontje voor de huidige Sprinter gaat, wordt weggegeven door de leeftijd van de bestelbus. De eerste generatie was 11 jaar op de markt, tussen 1995 en 2006. De huidige Sprinter staat sinds 2006 in de prijslijsten en is daarmee ook bijna op dezelfde respectabele leeftijd als zijn voorganger. In 2013 werd het model aangescherpt, nóg een facelift lijkt ons op dit moment in zijn carrière uitgesloten.

De nieuwe Sprinter, die we volgend jaar op de markt verwachten, zal uiterlijke stijlelementen van de V-klasse meekregen. Iets van het nieuwe front schemert al door de plakkers heen. Volgens goede traditie zal ook de derde generatie Sprinter in diverse formaten op de markt verschijnen.

Bron: Autoweek.nl

Contact

Handelscentrum Egberink B.V.
Darwin 16
7609 RL Almelo

T:0546 - 745590
M: 06 - 46011507 (Bastiaan Egberink)
E: info@egberink.eu